Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

This Performance Is A Great Calling Card For The Kaluuya, And It's Something To Hope To See From Him In Years To Come.

Där innanför kunde jag skymta en liten buske ovanför ett par rakade läppar. Stolt slickade jag några sista gånger över hennes pulserande kön. frågade Moa, förde ihop händerna framför bröstet och neg försiktigt mot mig. Jag ville känna hennes njutning, känna att jag styrde henne mot orgasmen, få hennes kropp i gungning, hennes njutning bortom all sans. Jag lät händerna smeka efter baksidan på hennes lår och njöt av att känna skinkornas rundning mot låren. Sträckte sig efter sitt glas och svepte innehållet, jag gjorde likadant och sa sedan. ”Jag tror bestämt att jag måste utföra en kroppsvisitation av dig. Har en vältränad kropp med seniga muskler på de rätta ställena och lagom tilltagna bröst. Jag pressade skinkorna samman, särade dem, drog dem en i taget uppåt gnidandes mot varandra. Hon fnissade till och frågade
”Är du en porrig früline eller? Virvlade runt i hennes lilla buske.

Jag ställer mig framför honom med snoppen mot honom. Nu hade hans kuk blivit så styv så jag kunde runka av hans kuk försiktigt. Jag tog hela ollonet i munnen och lät tungan söka av ollonet. Han håller min pung i sin kupade högerhand, Med hans vänstra arm, dra han sig mot mig och håller mig fast. Mats drog min kuk hårt uppåt och rakade skaftet väl. De vassa tallbarren stack mig på och runt kuken mitt ollon var helt blottat och de gjorde ont av marken. Han vrider och vänder fingret likt en nyckel. Jag slickade längst den stora ollonskåran. Gubben tittade först på mig med en konstig gubbkåt blick, sedan på Mats och sen på Thomas. Han frågar om jag vill sitta i farbrors knä.

kubbalThe film is easily one of the smartest, most cerebral horror-comedy films of recent memory. Peele surprises with his unique directing quality and amazingly thoughtful story. By the end of the film, it is clear every shot is important. Whether its to develop Chris character or the overarching narrative, Peeles direction that incorporates tensing long takes and close-ups meshes the skill from behind the camera and in front from the acting. Speaking of acting, Kaluuya delivers in his role as Chris. Its difficult to say one can put another actor in his role, and they wouldn't have done well because thats how good this films script is but Kaluuya does bring something in his performance that anyone else couldn't have done better. Kaluuya puts so much emotion into his body with little verbalization, often leaving his emotions for the viewer to interpret. The small changes in his facial expression and body language are the only way to read whats really happening. This performance is a great calling card for the Kaluuya, and it's something to hope to see from him in years to come. The supporting cast also brings a lot to the table.

For the original version including any supplementary images or video, visit http://www.kansan.com/arts_and_culture/review-get-out-twists-horror-stereotype-into-smart-racial-commentary/article_4ca7dc2a-fe96-11e6-8488-5f6fee68c4b3.html

Innan jag riktigt förstod att jag var vaken, ersattes den varma kroppen av en ny. Att min lust och mina två orgasmer varit mer kopplade till Janne än Stefan kändes knepigt och förvirrande men inget jag mådde dåligt av.
Vad händer nu, tänkte jag när jag sträckte ut mig på rygg för jag insåg att det här bara var början och att de ville ligga med mig båda två.

När jag vaknade på morgonen först av alla, var det kav lugnt och solen strömmade in genom fönstren. Det dröjde inte länge förrän de yrvakna tittade på mig och jag fick snabbt hjälp av en mun runt mitt ena bröst och två fingrar i min mus. Det var konstigt men det kändes som om det var mer än dubbelt så skönt att älska med två än med en, så jag lade mig ner mellan dem och började smeka mig själv så som jag tycker om att göra. Kanske går det ändå att frikoppla lust från kärlek som män ofta påstår men det öppnar perspektiv som jag inte vill överblicka.

Tröttheten föll över oss medan vinflaskan tömdes och ingen var pigg nog att hämta en ny.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl