Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Har Aldrig Känt Sån Här Känsla Förr, Vilken Otrolig Känsla.

det var en sen sommar kväll. jag och markus gick på standen och höll varandra i hand. vi satte oss i sanden precis vid strand kanten. vi började långsamt kyssa varandras munnar, jag la mig ovanför honom och drog mina händer genom hans våta hår som just blivit badat av medelhavets vågor. jag sa hur mycket jag älskar honom. vi rullade runt lite i sanden smekte vardra, han kramade mig bröst. vi började sakta ta av våra kläder. jag hade en kort vit tjol och ett sexigt linne. och den där nya bh jag köpte förra veckan. jag tog av honom t-shirten och kortbyxorna han hade på sig. men hawai mönster med palmer.

vi la oss i skeden och han höll om mig. jag vände mig om så jag såg hans underbara ansikte. jag sa att jag älskade honom. vi somnade.
jag låg nu överst och började rida honom. nu gick det fort. jag stönade och skrek. vågorna nådde upp till oss ibland. jag kände hur det dunkade där nere- hans k*k var längst inne. vilken otrolig kille. jag började slicka honom på hans sexiga, rakade magrutor. jag gick ner igen och började suga av honom. jag rullade runt med tungan om hans k*k. jag höll på att komma.
" mer älsklig, mer. du är gudomlig" sa han till mig och stönade. jag gjorde som han sa och slickade och sög som en tok. nu gick han ner till min våta fitta och började slicka. nu var det nära.hans tunga var lång inne i slidan. han började slika runt klitoris. jag skakade i hela kroppen, och nu ko jag. det forsadde. det var kiss. han fortsatte ändå, han tyckte inte att det var det minsta äkligt. nu gjorde vi den så kallade doggy stilen. vi kn*llade hårt, hårt, hårt. det gjorde inge ont. det var bara att njuta.
han började jucka fortare.tillslut låg vi nakna på spaniens heta natt stand, helt ensamma. han förde långsamt in sin stora, feta k*k i min slida. han började jucka. har aldrig känt sån här känsla förr, vilken otrolig känsla.
morgonen när jag vaknade låg han och höll oom mig på stranden. jag blev förskäkt. runt om kring oss var det fullt av barn familjer som badade. men det var ingen som tyckte att det var något konstigt. jag vände mig om och då så hade makus också vaknat. vi tog på oss våra kläder och gick till vårt hotell rum. vi la oss på sängen och kn*llade hårt mer och mer hela dagen. livet kunde inte bli bättre ..

Blond brud me stora bröst å rosor!

frågade han...
Nu hade Andr'e fått av sig kläderna men han hade redan ett stor artat stånd men ja fick ändå chans att suga av honom...nu kom han väldigt snabbt ja sväljer så fort jag kan..men sperman sprutar ändå på mina bröst på ronny och överallt!
hörde jag en välbekant röst säga...
Ditt hår som jag drar i...din dildo..som jag pressar in i din fitta....
jag har saknat..din ljuva kuk som slår mina skinkor din kuk som pressar in i min anal...dina fingrar som..
frågade han vänligt.
jo du skulle ju kunna följa med mig på en kopp te uppe i min lägenhet...
nu stönar ja ännu mer då ja känner varje orgasm komma och gå!!

Efter ett tag visade han bilder på olika kvinnor som var helt eller delvis nakna. Hon greppade kuken tog honom i munnen och började suga med rejäla tag.
”Jag gick fram till honom som du sa och log och frågade hur läget var. Nu lät hon ganska upprymd;
”Jag gjorde som du sa och han blev väldigt ivrig”
”Hur gjorde du?”Det är lite dåligt ljus här men det kan bli ganska bra ändå”

Christina hade varit tveksam men det kändes spännande och hon gick med på det. Nu kanske det skulle hända saker igen.Ring mig lite senare och berätta hur det går”
Johan väntade ivrigt på att hon skulle ringa tillbaka och efter drygt en timme hade han henne åter i luren.
”Nej, inte direkt, jag har sett honom förr men aldrig egentligen pratat”
”Hur visar han att han är intresserad”
”Tja, man bara märker det”
”Vad har du gjort?”
Christina var iväg på övernattningskonferens och ringde hem till Johan.
”Jo…vi är på mingel…och….ja, det är en man….som är snygg och trevlig som…ja han verkar ha ett gott öga till mig”, fortsatte Christina
Johan kände hur hans kuk växte. Hon ryste av spänning och begär. Hennes orgasm närmade sig men då slutade han;

”Nej…fortsätt….fortsätt”
”Kan inte….håller på att komma..”Hon satte sig på sängkanten och drog honom till sig.

Drömmen om min fru

Den är sammetslen, blank och doftar fränt av fittsaft.
Jag ser i det svaga ljuset att hon har sin gamla pyjamas på sej. Kroppen är välbevarad å brösten hyfsat spänstiga trots två barn.
- Kom igen då, kolla på mej, säger hon.Hon ger mej en härlig djup tungkyss å med ena handen tar hon tag om kuken igen.
Jag siktar och stöter i botten så gott det går i den sällningen.
Nu kommer det där bekanta ryckningarna i pungen igen.
- Ja, jag med, säger Elin.

Lite nya grepp

Nu satte jag i stället en klädnypa av trä i varje bröstvårta. Jag kröp upp i sängen igen, och fortsatte leka med kaninen, samtidigt som jag omväxlande kysste Anna på munnen eller brösten. Ganska snart var vi båda utan kläder på underkroppen, förutom att hon hade sina nya stay-ups på sig! Jaha, så sågs vi igår igen, Anna och jag. Jag tog nu av Anna ögonbindeln, för att hon skulle få se mer av vad som hände.Jag smekte ut hennes safter ner mot anus, och körde in butt-plugen där, och det andra fingret med mojen i hennes fitta, och körde de båda fingrarna ut och in, samtidigt som jag smekte hennes klitoris med vänsterhanden, och det tog återigen inte många sekunder innan hon kom, med ytterligare en fontän!

Efter en stund riggade jag om lite, så hennes ben blev mer särade, och zoomade in kameran mot hennes fitta. Hud mot hud är härligt, men hud mot nylon är inte dumt det heller!

Jag blev så otroligt upphetsad av synen att jag plötsligt kom jag också, och det första sprutet kom i henne innan jag hann reagera. ", sa jag, och menade att vi pratat om att vi tidigare pratat om att vi ska "tassa in på bondage-området". Jag körde oss hem från mitt jobb, dit Anna kommit i sin bil. Hon var så snygg, så läcker!Jag tog fram en ny leksak, som Anna inte visste om. :-)


Och jag, mitt nöt, gav dig...!Tone hørte på farens stemme at det var problemer. Tone presser leppene rundt fingeren og merker at Marit trekker et dypt pust. ”Det eneste minuset med østerssausen er temperaturen. Hun synker hikstende ned på stolsetet mens hele kroppen skjelver. ”Skal jeg bli med deg på toalettet?” sier Marit og demonstrerer for Tone.
Tone skåler, og smiler litt beskjemmet tilbake. …nei hun må ha missforstått!
”Skål – og gratulerer med dagen Tone!” Unskyld for det som skjedde der inne,…


Fingrene har stoppet opp.
Tone slikker restene av østers-saften av leppene og nikker bekreftende. Tone kjenner rødmen sprenger på, …..hun mener ikke?Hun tar seg en slurk av champagnen før hun forsyner seg med en ny østers. Aller best liker jeg saus når den er kroppstemperert….!” Lårene skjelver, -armene skjelver, og munnen skjelver.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl