Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Men Till Min Förvåning Märker Jag Den Började Bromsa Tvärt Tills Den Stod Helt Stilla.


– Kom Joel, sug min kuk nu. Då blev det klart för mig han var bemedlad med en kuk som är inom normalintervallet och kanske mest mot det större då. Han grimaserade illa, men svalde allt ändå.Åtminstone kan jag göra ett försök!
– Ja, just det.
– Förlåt om jag ställer en dum fråga, men det är ganska tufft av er ta upp liftare så här, jag menar Ni ser inte ut att vara allt för gamla precis.

– Okej, ut med Er.

– Jag behöver få stäcka lite på benen och kanske även slå en sjua. Jag hade bestämt mig att på vinst och förlust ta mig upp till Arlanda och sedan med första bästa plan resa med det mot någon varmare breddgradsdestination.
Joel hade nu förändrats och han var som vild när han om och om igen lät hela min kuk glida långt ned i halsen på honom. Men till min förvåning märker jag den började bromsa tvärt tills den stod helt stilla. Snälla, sluta!Egentligen borde jag veta bättre än att våga lifta med tanke på dagens tuffa klimat och det faktum Jag trots allt precis hade fyllt hela tjugonio år!

– Kolla in det här då grabbar.

Han njöt av det här. Liksom man säger inte emot när en snygg blond blåögd kille på cirka 175 cm vältränad kropp står och kramar en.

Vi gick upp för trappan som ledde till andra våningen där Martin hade sitt rum.

Efter att han sagt det så tog han tag om min nacke och drog mig till honom i en intensiv kyss. svarade jag och rykte åt mig en spray Axe och sprayade armhålorna lite. När vi lyckades ta oss upp så stod Amina och Sofia och småfnissade bredvid oss.
- Coolt, svarade han och gick sedan.Där var jag då, och gjorde samma sak som alla andra, nämligen letade efter personer som man ville hänga på. Världens rabalder rådde på skolgården då alla elever skulle springa omkring och hänga rosor runt varandras halsar och kramas och hålla på.
- Men dina föräldrar då?

- Jonatan?

OrgasmenJag tar av mig tröjan du ser min vältränade mage och muskulösa armar,
Jag känner hur kuken redan börjar bli riktigt hård.
Vi börjar smeka varje del av din kropp du känner en man på varje sida om dig, du runkar våra hårda kukar försiktigt,
Du får en lång kyss av mig samtidigt som du känner hans tunga på din hals, Jag lägger dig på sidan mot mig,
Lägger min stenhårda kuk mellan dina blygläppar och trycker sakta in den långt i dig, Du blir riktigt kåt av att känna mina händer plus den andra killens på din kropp,
Jag fyller dig med min kuk, den andra killen ligger mot din rygg, han smeker ditt anus med oljan, lägger mot sin kuk, men trycker inte in den, han leker bara med ollonet mot din rumpa,
Efter några minuter känner du hur hela ollonet är inne i din rumpa, du känner min kuk hårdna ännu mer, Det är bara skönt med två kukar vilket du aldrig trott tidigare, du känner inget obehag du bara njuter i fulla drag av oss två vältränade killar som fyller dig njutningsfullt. Du messar mig och jag kommer, Jag går in och hämtar dig jag säger till dig att vi ska åka en sväng.

Jag frågar dig ska vi sluta?
Jag visar dig sovrummet som består av en stor dubbelsäng, Du ser krokar i taket och remmar, I en låda ligger det sexleksaker och på det ena sängbordet står det en flaska med någon sorts olja.

Jag sitter och tittar på dig när du läser och bestämmer mig för att smeka dig försiktigt under din läsning, Jag går fram till dig och lägger min hand på ditt lår och samtidigt kysser jag dig i nacken, låter min andra hand kupa ditt ena bröst, Du stönar till lite och säger nej vi ska inte, Jag lägger mitt finger över din mun och kysser dig, du svarar på kyssen och det känns helt underbart att känna din tunga snurra runt min.

Hon särade lite på sina ben och rapparen fick in handen under hennes klänning. Bröstkorgen hävde sig kraftigt när hon andades med uppspärrade näsborrar. Han var långt ifrån osäker, utan klättrade fullständigt självklart upp i sängen.
- Åhh din lilla ..., stönade rapparen fram samtidigt som hans kropp stelnade till. Carinas.
- Nu ditt lilla vita luder ska du få så mycket kuk du tål. Jag kom. Med ett litet leende på läpparna sänkte hon sig ner samtidigt som hon hela tiden tittade honom djupt i ögonen. Han böjde sig sedan fram och kysste henne på munnen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl