Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Tight Men Ändå Med Kvinnlig Form.

Är själv 2 meter lång så jag reagerar alltid när folk är lite längre än vad som anses vara normalt.
Hennes ansikte är underbart. Klockan visar 10:47 och jag inser att jag sovit över frukosten på hotellet. Hennes blus är nu uppknäppt och avslöjar en underbar urringning. Jag släpar mig in på toaletten och ställer mig framför spegeln.

Jag lyckas ta en barstol och kan nu vända mig om ut mot lokalen medans jag tar första klunken av ölen. Ett litet hotellrum en Lördagkväll. Min blick fastnar direkt på det stora bitmärket på min hals.

En djävul till svärmor -del 1 (intro)

Men hans svek mot den lilla familjen hade gjort henne hatisk mot honom, och nu vägrade hon att träffa honom.
Även om Mia är blond är hon smart, så hon fick duktigt med cash från gubbens förmögenhet samt fick behålla både den stora villan ute på Lidingö, sommarstugan och hennes ögonsten- den fräsiga BMWcabben. Hennes hår är blont och når en bra bit ner över axlarna.

Nu undrar ni kanske hur en högst vanlig grabb kunde få en sådan fin flicka. Stort vardagsrum, fyra sovrum, två stora badrum, en enorm altan på baksidan av huset ner mot viken.


-Micke! (Hon hade berättat allt detta för mig i vintras när Stina var med sina väninnor i Åre och jag fick åka och ”rädda” svärmor från att bli insnöad. Tight men ändå med kvinnlig form. Den hade både grillplats - integrerad och tempererad jacuzzi.

Stirrat på mig hela kvällen. Hon bryter ögonkontakten och tittar ner i golvet. Jag ställer mig upp, hon hukar sig ner.
Jag slutar slicka hennes fitta och stoppar istället in 2 av mina fingrar. Det klibbiga ljudet gör mig bara kåtare och henne våtare. De är perfekta.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl