Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Men Han Hade Inte Kommit Ännu.


Slynan började svettas rejält nu och Madame med för det droppade från hennes panna ner på slynans illröda skinkor.

Detta fick slynan att känna sig oerhört stolt. Din lilla slyna är hemskt törstig.
Ridspön, rottingar och björkris.

Slynan sög och slickade dom girigt rena medans hon försökte möta varje stöt Madame gav henne med kuken.En gynekologstol stod i ena hörnet av rummet och på ena väggen så hängde det piskor av alla de slag.Slynan roterade sin rumpa runt och runt och sedan började hon föra den fram och tillbaka över Madames underbara kuk.Knådade dom svullna kulorna. Fortfarande hade slynan rumpan rakt upp i vädret. Guuud sååå skönt allt kändes.
Madame fortsatte att fingra sin slynan för att öppna henne helt.Sedan band Madame ett snöre hårt runt slynans kulor och fortsatte med ett par vikter i ändarna av snöret.

Hemma hos AmandaJust då kom jag att änka på smset hon hade skickat, tidigare idag. Jag besvarade hennes kyss och lät min tunga ömt glida längst hennes.
- Gör ett bra jobb då, ditt äckliga luder.

Nu gick hon fram till mig, jag såg inte hennes kropp så tydligt nu i och med det dunkla ljuset, men jag såg den i alla fall, hennes smala välformade kropp. , bad jag respektfullt.Att du över huvud taget inte smeker eller rör vid dig själv. Hennes fitta var rakad, bortsett från en tofs högre upp. Jag gav ur mig ett djupt andetag av njutning. Amanda lekte lätt med sin tunga över mina läppar, jag öppnade munnen och lät henne kyssa mig igen. Hahaha. som om den skulle vara viktig. Skrek hon rakt i ansiktet på mig.

Men en kväll när vi var och åt hade jag fått syn på en kille i 25-årsåldern som gjorde att det pirrade i hela kroppen. Jag förstod inte riktigt vad han menade men när de tittade frågande på mig förstod jag och visste jag inte vad jag skulle säga. " sa han när han fick syn på mig. Han slickade försiktigt upp längs mina lår. Men han hade inte kommit ännu. Han började trycka in sin kuk i mig och eftersom jag är väldigt trång så tog det emot väldigt mycket så han fick knappt in hela sin kuk som var minst 20 cm. Efter en stund tog han ut kuken och jag antar att det var nära att det gick för honom för han stönade till högt.


Jag hade ju trots allt bara haft sex två gånger innan.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl