Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Jag Försökte Pressa Mitt Underliv Mer Mot Hennes Fingrar Men Hennes Fria Hand Höll Emot.


Hon klappade sin hand på trappsteget och jag satte mig bredvid henne.
- Nå, har du några underkläder på dig?
Jag började gå mot Anna med lite vingliga steg.
Hon log och satte sig på trappsteget.
- Gud vad skönt, åh gud. stönade jag fram och försökte på nytt trycka mitt underliv närmare henne.
Hon tog ur sina fingrar och höll i mina lår med båda händerna. Hon lade sina händer på mina bröst och smekte dom lätt.

Jag log och särade mina ben lite mer..
"Jag älskar smaken av min egen fitta" viskade jag och slickade på dem.
Jag förde in två fingrar direkt och pullade mig hårt. Hur hon lekte med tungan över mina vårtor, sög på dem och smekte och knådade mitt andra bröst.
- Mm sluta inte!
- Nej, det är så skönt. jag försökte pressa mitt underliv mer mot hennes fingrar men hennes fria hand höll emot.


- Ja Herre, sade Ungslampan.
Situationen gjorde Ungslampan så upphetsad att hon kände ilningar i fittan, men hon hann inte få någon riktig orgasm förrän det var över. Hon vispade runt tungan runt ollonet och sög in allt hon orkade.
Hon fortsatte dock att suga utan uppehåll.
Trots att hon redan fått sex orgasmer under kvällen, var hon vrålkåt, och hennes fitta hade i själva verket längtat efter kuk hela tiden, men fått nöja sig med några fingrar.
- Herregud, utbrast han, hon har svalt kuken!Janne ruskade dock liv i honom illa kvickt.Han såg att det inte behövdes mycket för att knuffa henne över kanten.Hans kuk var såväl medellång som medeltjock, men den stod naturligtvis hårdare än någonsin, med tanke på att han fått vänta längre än alla andra. Janne och Erik kunde inte avhålla sig från att runka lätt. På Gunnars ljudliga stönanden förstod man att han inte hade långt kvar till utlösning.Hon skämdes lite över att hon betedde sig så skamlöst, men som vanligt ökade dessa känslor bara ytterligare på hennes lust.Han klämde till om brösten, rätt milt dock, och sedan började han massera hennes bröstvårtor. Dessa tankar bidrog till att orgasmkonvulsionerna blev så kraftiga att hon nästan svimmade, när hon plötsligt kände hur en vätska pressades ur hennes underliv, rakt på Olles hand och vidare ner på golvet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl