Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
markuscfwe

Plötsligt Så Reste Hon Sig Upp Från Soffan Och Sa Att Jag Skulle Lägga Mig På Sängen.

Grrr, lite perverst

Hon flyttar sig lite längre bort och låter spetsen sakta glida in i analen samtidigt som hon ger ifrån sig ett gnyende och låter dildon bearbeta hennes fitta. Jag hörde hur hon rotade i mina lådor och hur nöjd hon lät när hon hittat det hon letade efter. Jag börjar fantisera om att det är detta vi ska göra. Men tydligen är inte det vad hon har tänkt sig för nu binder hon en bindel för mina ögon igen. Med sakta rörelser smeker hon en av dildosarna med glidmedel och när hon är klar för hon den sakta mot hennes heta fitta samtidigt som hon har en dildo i munnen och blicken fäst vid mina ögon. Hon vänder sig mot mig och slår ett par snabba knutar runt mina händer med ett mjukt rep så att jag sitter fast i sängen. sen börjar hon sakta knäppa upp sina knappar och lirkar av sig sina kläder samtidigt som hon rör sig otroligt sexigt. Plötsligt så reste hon sig upp från soffan och sa att jag skulle lägga mig på sängen.


Ett huvud tittade in genom dusch draperiet.
"Jag saknar dig redan, kan inte fatta hur mycket jag älskar dig. " Viskade Robin med kåthes röst och började klämma hårt på hans skinkor.
Max kände hur deras skrev trycktes hårdare mot varandra. Din Robin.
"Kan jag få komma in?Han öppnade sakta smset från Robin och läste med ett leende på läpparna som blev större under tiden han läst.Han fick in hela kuken på en gång och lät sin sträva tunga kittla hans ollon och fortsatte sen suga.
Men jag hoppas att det en dag slår in..
Max grep nu med sina ben runt Robins smala höfter samtidigt som hans rygg och rumpa trycktes upp mot väggen. " Sa Jonas och började gå ner för trappan.Han var helt inne, och började trycka sig ut och in. "
Det vara hans bror, Jonas polare.
Han nickade lite tafatt och Robin sprack upp i ett leende.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl